web analytics

Over Cralux

Pionier in isolatie- en crepiwerken

Bij Cralux combineren we onze jarenlange ervaring in thermische isolatie en gevelbepleistering met een innovatieve en groene mindset. Wij investeren in de laatste bouwtechnieken en omringen ons met leveranciers die dezelfde visie delen. Ons team van bouwadviseurs schoolt zich regelmatig bij in onder meer isolatiepremies en -normen.

Grote capaciteit + hoge kwaliteit = korte oplevertijd

Continuïteit

Met 6 bouwadviseurs en 11 renovatieploegen hebben we alle nodige bouwexpertise in huis. We zijn dus niet afhankelijk van andere aannemers voor de uitvoering. Dankzij onze grote voorraad aan bouwmaterialen, kunnen we jou een optimale continuïteit garanderen.

Kwaliteit

Onze vakmannen werken enkel met topmerken. Daarnaast hebben we een eigen productlijn voor siliconencrepi ontwikkeld. Omdat we 100 % vertrouwen op onze kwaliteit, geniet jij als klant van 10 jaar garantie op structurele gebreken.

Korte oplevertijd

Dankzij onze grote stock en ervaren plaatsers, realiseren wij iedere maand minstens 30 projecten en renoveren we zo’n 5000 m² aan gevel- en dakoppervlakte. Heb je een nieuwbouw- of renovatieproject voor Cralux? Wij kunnen snel schakelen in onze planning.

5 Star Service

Onze lokale bouwadviseurs, aanwezig in elke provincie in België, nemen de tijd voor een goed gesprek en een grondige gevelinspectie. Ook onze bouwteams beschikken over de nodige materialen en de nieuwste machines om isolatiewerken vlot uit te voeren.

Gevel- of dakwerken laten uitvoeren? Zo werken wij graag:

1. Telefoneren & adviseren

We maken graag kennis en luisteren naar je vragen. Wanneer we ervan overtuigd zijn dat Cralux een meerwaarde kan bieden voor jouw bouwproject, dan plannen we een afspraak in voor een plaatsbezoek met een bouwadviseur in jouw regio.

2. Inspecteren & analyseren

Onze bouwadviseur komt bij jou langs voor een gratis gevelinspectie en een nauwkeurige opmeting van de oppervlakte. Je ontvangt ter plaatse meteen een offerte en krijgt advies over de isolatie- en renovatiepremies.

3. Realiseren & renoveren

Van thermische gevelisolatie tot crepi plaatsen. Van je ramen vervangen tot je dak vernieuwen. Cralux kiest bewust voor een totaalaanpak waarbij we zorgen voor een vlotte realisatie met een minimum aan overlast.

4. Refereren & profiteren

Tevreden van het resultaat? Word ambassadeur van Cralux en ontvang een klantenbonus ter waarde van € 100 voor iedere nieuwe klant die jij aanbrengt.

Benieuwd naar de meerwaarde voor
jouw woning of zaak?

Plan een kennismakingsgesprek in