web analytics

Dakwerken

Een betrouwbaar en warm dak boven je hoofd

Slecht geïsoleerde daken zijn één van de grootste warmtelekken en kunnen je energiefactuur flink de hoogte in jagen. Bovendien zijn sinds 2020 de verplichtingen rond dakisolatie voor koop- en huurwoningen in Vlaanderen verstrengd. Cralux zorgt dat je dak perfect binnen de isolatienormen valt en verhoogt het energierendement van jouw woning of zaak. Daarvoor beperken we ons niet tot daken, maar gaan we ook over tot gevelisolatie en de vervanging van verouderde ramen en deuren. Om alle isolatienoden van je gevel of dak nauwkeurig in kaart te brengen, vertrekken we vanuit een gratis gevelinspectie.

Isolatiepremie daken

Wist je dat dakisolatie in aanmerking komt voor een premie? Onze bouwadviseurs maken je wegwijs in de aanvraagprocedure en zorgen dat je aan alle voorwaarden voldoet.

Renovaties van platte en hellende daken

Een dak is het kroonstuk van jouw woning en moet natuurlijk volledig matchen met je persoonlijke smaak. We werken met een ruim aanbod aan dakpannen voor hellende en platte daken, en zorgen voor een piekfijne afwerking. Wil je graag bijpassende isolerende dakramen, een vernieuwde dakgoot of oude regenpijpen laten vervangen? Wij gaan voor de extra mile!

Zoek je een renovatiepartner voor hellende en platte daken?