web analytics

Gevelbepleistering Crepi

Gevelrenovatie met siliconencrepi

Is je zaak of woning toe aan een nieuwe gevel? Cralux is de referentie op het gebied van gevelrenovaties voor muuroppervlaktes vanaf 40 m². We vertrekken steeds van een grondige gevelinspectie en voorzien hoogwaardige thermische isolatie op maat. Voor de afwerking gebruiken we crepi op basis van siliconen. Siliconencrepi is volledig waterafstotend en heeft geen extra coating nodig. Hierdoor is je gevel uitstekend beschermd tegen alle weersomstandigheden. De elasticiteit van deze crepi zorgt dan weer voor een grotere scheurbestendigheid.

Gevelbepleistering die matcht met jouw woningstijl

Het oog wil natuurlijk ook wat. Dankzij de egale uitstraling van siliconencrepi, krijgt je gevel meteen een moderne look-and-feel. In onze catalogus geven we je graag keuze uit zo’n 600 verschillende kleuren. Je woning na een aantal jaren in een nieuw jasje steken? Dat kan! Hoewel siliconenpleister een duurzaam en onderhoudsvriendelijk karakter heeft, kan je het makkelijk vervangen door een andere kleur.

10 jaar garantie

Omdat we 100% geloven in de kwaliteit van onze crepi, geniet je als klant van 10 jaar garantie op structurele tekortkomingen.

Méér dan crepiwerken

Je zaak of woning van kop tot teen isoleren en renoveren? Bij Cralux kiezen we resoluut voor een totaalaanpak. Naast het plaatsen van isolerende crepi, zijn we gespecialiseerd in het vervangen van ramen en deuren en dakwerken. Wil je daarbij je plinten, dakgoot of regenpijp vernieuwen? Dat kan! We zetten hoog in op afwerking en zorgen voor een feilloze oplevering van je nieuwbouw- of renovatieproject.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw woning of zaak?