web analytics

Gevelisolatie

Energie besparen met gevelisolatie

Schrik je van de hoge energiefactuur? Dan is de kans reëel dat je een aantal koudebruggen in je woning hebt. Dit zijn plekken met gebrekkige thermische isolatie waarlangs warmte en – in de zonnige maanden – koelte ontsnapt. Cralux is gespecialiseerd in thermische gevelisolatie op basis van hoogkwalitatieve EPS-isolatieplaten. Dankzij deze isolatielaag, verhelpen we vlot alle koudebruggen en bespaar jij tot 35 % energie. Wij doen isolatiewerken in Vlaams-Brabant en Brussel voor gevels vanaf 40 m².

Isolatiepremie gevels

Wist je dat buitenmuurisolatiein aanmerking komt voor een premie? Onze bouwadviseurs maken je wegwijs in de aanvraagprocedure en zorgen dat je aan alle voorwaarden voldoet.

Totaalpartner voor gevelisolatie én -afwerking

Een gevelrenovatie van A tot Z? Wij plaatsen de juiste thermische isolatie, vervangen je ramen en deuren en werken af met crepi. Onze siliconencrepi is waterafstotend en beschikbaar in 600 verschillende kleuren.

Dringende gevelrenovatie? We hebben 11 installatieploegen op de baan en beschikken over een ruime voorraad aan eigen stellingen en bouwmaterialen. Hierdoor zijn we niet afhankelijk van andere bouwpartijen en kunnen we jou strakke opleveringstijden garanderen.

Wil je de koudebruggen in je woning detecteren en elimineren?