web analytics

Ramen en Deuren

Bespaar energie met isolerende ramen en deuren

Woningen verliezen maar liefst 15 % van hun energie via verouderde ramen en deuren. Cralux laat je niet in de kou staan. Wij plaatsen ramen en deuren uit aluminium en pvc van het topmerk Schüco. Onze ramen zijn in lijn met alle EPB-eisen en zijn uitgerust met een ventilatierooster om een evenwichtige luchtcirculatie te garanderen. Op die manier blijft de warmte mooi binnen de vier muren van jouw zaak of woning en ben je beter beschermd tegen toxische gassen zoals CO. Maar we kijken ook voorbij je ramen en deuren. Bij Cralux bieden we een 360°-aanpak en buigen we ons graag over je buitenmuurisolatie, dakwerken en gevelrenovatie in siliconencrepi.

Isolatiepremie ramen

Wist je dat de vervanging van ramen in aanmerking komt voor premies? Onze bouwadviseurs maken je wegwijs in de aanvraagprocedure en zorgen dat je aan alle voorwaarden voldoet.

Kies voor groter werk- en wooncomfort

Comfortabel wonen en werken? Net als bij energieverlies, spelen ramen en deuren een belangrijke rol bij het inperken van lawaaihinder. Onze raam- en deurprofielen hebben een luchtdichte aansluiting, zonder daarbij de ventilatie af te snoeren. Hierdoor wordt geluid van buitenaf sterk gedempt en geniet je toch van een gezonde luchtstroom. Veiligheid, comfort en duurzaamheid gaan dus altijd hand in hand.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw woning of zaak?